Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

7 martie 2012

Primul ajutor în caz de arsuri la stomac

O idee bună este aceea de a păstra în acasă unele plante medicinale eficiente în tratarea arsurilor la stomac, ca să le aveți la îndemână în orice moment.  

Otet de mere
Pare o idee rea, pentru că adăuga mai mult acid în stomac, dar poate fi și o idee bună. Enzimele naturale din oţetul de mere ecologic ajuta la digerarea alimentelor, mai rapid, şi reduc simptomele de arsuri la stomac. Utilizați doar o cantitate mica o dată, dar nu folosiți oţet de mere prelucrat, că nu va funcţiona.

Ceai de fenicul
Se toarnă apă fierbinte peste 2 lingurite cu vârf de semințe de fenicul şi se lasă la macerat timp de câteva minute. Atunci când beți ceaiul, pentru ameliorarea arsurilor la stomac, imediat va veți simti mai bine.

Mentă
Beți câte 1-2 ceaiuri de mentă, călduțe.

Apă
Este posibil să ofere un ajutor temporar, pentru arsurile la stomac, daca beți un pahar de apă rece. Acest lucru oferă, de obicei, doar un ajutor temporar, dar veți avea suficient timp pentru a găsi alte remedii.

Haine lejere
Este posibil ca hainele strâmte să exercite o presiune pe stomac și să conducă acidul în partea de sus a acestuia.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape