Papaya
Contribuie la mentinerea tineretii pielii, întârziind aparitia ridurilor. Este bogat în vitamina A, C si magneziu. La consum, fructul se taie în doua, se îndeparteaza semintele si se stropeste cu suc de lamâie. Seamana mult la gust cu caisele si cu pepenele galben.
Physalis
Contribuie la circulatia sângelui, la vitaminizarea organismului. Se manânca, desigur, fara frunze, care au un rol decorativ. Aromele sunt deosebite, de ananas, piersici, caise.
Fructul stea
Întareste tesuturile conjunctive, datorita bogatiei în vitamina C si, datorita potasiului, contribuie la eliminarea toxinelor. Se manânca ca atare, taiat felii, fiind de efect la ornarea deserturilor, a torturilor în special.
Maracuja
Mai este denumit si fructul pasiunii. Cand se consuma, fructul se taie în doua si se scoate miezul sau se manânca direct cu lingurita. Este bogat în vitamina A. Gustul este minunat, adunând arome de citrice, ananas, piersici si zmeura.
Rodiile
Continutul mare de vitamina A le recomanda ca elixire ale tineretii. Vitalizeaza pielea si dau energie corpului. Se consuma astfel: se taie coaja, se scoate cu grija miezul si se îndeparteaza semintele.
Mango
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu