Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

Faceți căutări pe acest blog

18 iunie 2011

Semintele de dovleac, pentru afectiunile prostatei

tTratamentul cu un extract de seminţe de dovleac calmează pacienţii cu hiperplazie benignă de prostată (mărirea benignă a prostatei), simptomul caracteristic fiind nicturia (urinare excesivă, noaptea). 

O treime din totalul de 1430 de subiecţi, au luat timp de un an, zi de zi, doza de  2 x 500 mg extract de seminţe de dovleac.
O îmbunătăţire semnificativă a simptomelor s-au remarcat după patru săptămâni de luat preparate din seminţe de dovleac. O parte din subiecți au primit medicamente placebo și nu au înregistrat nici o schimbare semnificativă după şase luni.
Seminţele de dovleac par să  trateze extinderea benignă a prostatei, în stadii mai uşoare.  dacă cineva vine în grupul placebo sau în grupul de seminţe de dovleac, de calitate a studiului este de încredere. Din păcate, această informaţie lipseşte în raport.
În afară de seminţele de dovleac, sunt indicate plante medicinale cum este Saw Palmetto (Sabal serrulata, Serenoa repens, Sabal fructe) sau rădăcina de urzică.

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Vezi calendarul aztec pentru ziua in curs