Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

25 aprilie 2009

TERAPIA PRIN REZONANTA

(sau terapia prin punerea la unison cu energiile divine vindecatoare)
Aceasta terapie este o terapie la indemana oricarei persoane si nu necesita pregatiri sau cunostinte speciale deoarece tot ceea ce este de facut va face aceasta energie divina de vindecare cu care se va intra in rezonanta, o data ce noi ne facem partea noastra.
Este diferita de alte terapii energetice pentru ca metoda, o data bine inteleasa, si dupa un oarecare timp de practica zilnica, o putem aplica pentru noi insine si chiar pentru altii, oricand si aproape oriunde, printr-o mentinere constienta a acestei stari de rezonanta/vibratie. Prin aceasta vom putea aduce puterea lui aici si acum in manifestare directa asupra fizicului.
  A te deschide pentru vindecare insemna a acorda propria entitate la acea frecventa divina necesara vindecarii, lasand libere psihicul, fizicul si spiritualul, in sensul de a le deconecta de
la toate celelelte probleme zilnice din viata de zi cu zi, inclusiv de la problema bolii si a suferintei.
Nu este o metoda care sa implice exercitii de concentrare sau de vointa, chiar daca unii dintre noi practicam asa ceva. Acestea, acum trebuie lasate deoparte si, pe parcurs, vom vedea de ce.
Ne intrebam : oare este atat de usor de a incerca sa intram in rezonanta cu aceste energii atat de subtile si inaltatoare, noi care santem atat de nestatornici, neancrezatori si ,,pacatosi ‘’ ?
DA, este ! Este la indemana oricui vrea sa accepte aceasta; la indemana oricui are incredere si credinta, la indemana oricarei persoane care este deschisa divinitatii si manifestarii acesteia.
  In aceasta terapie nu trebuie neaparat sa ne bazam pe ceea ce stim ci pe CEEA CE SUNTEM cu adevarat. Ceea ce stiu este intr-o continuua schimbare/completare, iar ceea ce sunt este ESENTA DIVINA.
LINISTEA
Linistea este primul pas si este esentiala in aceasta terapie. Linistea mintii, linistea trupului, linistea sufletului. Aceasta se obtine destul de usor. Nu mai dati importanta acelor stari, probleme, frici, temeri, neincrederi, indoieli care va framanta zilnic. Nu le mai alimentati cu gandul si energia voastra pentru ca in felul acesta le dati cea mai mare putere de a se mentine in forma. Le dati astfel energia si forta necesara de a va conduce, de a va abate de la calea linistii de care aveti atata nevoie. Nici nu va impotriviti lor ca va veti lupta astfel cu cealalta parte din voi insiva. Eliberati-le din mintea si inima voastra ori de cate ori e nevoie. Inchideti-le usa sufletului atunci cand timpul vi le va aduce din nou.
  Cand stam in liniste si pace cateva momente (minute/zeci de minute) pe zi ne deschidem de fapt divinitatii si astfel vibratiile noastre se inalta si devenim canale prin care iubirea si lumina se exprima in noi si prin noi. Nimic nu poate sta in fata unei inimi deschise. Iubirea este cheia care deschide toate usile, iar tu ai cheia. Fii constient ca toate lucrurile sunt posibile si atunci cand apreciezi fiecare lucru, esti la randu tau apreciat. Nu exista un anumit timp bun pentru ca toate aceste sa fie aduse in actiune decat prezentul. Asfel tu schimbi starea ta si totul se schimba, straluceste, devine lumina pentru ca tu esti acum lumina.
  Omul trebuie sa reflecteze asupra sa, stiind ca el este o fiinta divina si ca insusi Dumnezeu este acela care i-a daruit acest corp pentru viata sa pamanteasca. Corpul este si el de esenta divina si daca il rogi pe Dumnezeu pentru aceasta putere atunci aceasta va curge in noi si prin noi.
  Si totusi, de ce ne imbolnavim ?
Se stie ca orice corp consuma energie prin gandire,vorbire si munca. Prin consumul acestei energii se creeaza in corp un gol de energie, care daca persista noi primim diferite semnale de oboseala, epuizare si chiar de durere.Toate aceste deranjamente semnalate de corp nu sant altceva decat semnale ca nu i s-a mai dat acea energie de care avea nevoie pentru asi mentine starea de echilibru si sanatate.Prin urmare,omul a carui corp care nu mai detine energia necesara pentru a functiona asa cum trebuie devine nervos,nelinistit,se imbolnaveste,nu se mai intelege pe sine si nici pe ceilalti.Acest dezechilibru apare pentru-ca omul s-a folosit de aceasta energie fara ca sa mai incarce corpul cu alte energii si asta din cauza ca noi stim prea putine despre propria fiinta,si in plus nu stim cum sa captam aceasta energie.

 Urmatorul pas in vindecare este ACCEPTAREA.

A accepta starea de dezechilibru sau boala in care esti in acest moment,si a merge mai departe si a accepta apoi ca aceasta energie de vindecare sa curga libera prin intreaga ta fiinta,lasandu-te sa fii curatat de tot ceea ce nu este facut de Dumnezeu. Boala, mania, invidia, grijile.Desparte-te in minte de toate acestea si nu le mai da nici o importanta.Pana acum au fost tinute de tine ;mai ai nevoie de ele ?
 Apoi trebuie sa avem INCREDERE si CREDINTA ca aceasta forta divina poate sa ne ajute si sa lucreze pentru noi atunci cand ii cerem, sincer,ajutorul.Pentru asta elibereaza din inima ta orice urma de indoiala,neancredere,teama. Nici acestea nu sant facute de Dumnezeu.
La toate aceste stari spunele: nu mai am nimic de a face cu voi, acum si aici santeti libere,plecati !
  De unde vine boala,ce este ea,si cum poate fi indepartata ?
Fiecare boala este raul,raul din mintea noasta, raul din sufletul nostru si nu poate fi eliberata decat prin bine. Energia bolii este raul si energia de vindecare este binele. In momentul in care noi ne punem pe receptia acestei energii de vindecare, in corp se va lupta binele impotriva raului si astfel spiritual,va impinge boala afara din corp. Diferite stari su senzatii vom percepe in acele momente: furnicaturi, intepaturi, senzatii de caldura si chiar dureri. Nu trebuie sa ne speriem acele dureri nu sunt dureri de boala sunt dureri de vindecare. Ele vor trece si sanatatea le va lua locul.                                    Liviu GASPAR    

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape