Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

17 ianuarie 2009

Folositi apa de tarate!

Doamna Rebegea Viorica ne sfatuieste: “Mai intai doresc sa ma refer la unele produsele Plantavorel pe care le-am folosit si le recomand si cititorilor dv. - crema Hebe Ulvaplant, pentru masarea picioarelor afectate de flebita. Crema este recomandata si pentru varice. Pentru aceleasi afectiuni recomand solutia Votis, din mai multe plante medicinale, care are efect asupra aparatului circulator, renal, digestiv. Si pentru ca raspunsul meu sa fie complet, iata si o reteta de tratament naturist, testata de mine, pentru enterocolita cronica: apa de tarate de grau. Aceasta se prepara astfel: seara se ia o mana de tarate de grau si se amesteca cu 1 litru de apa rece, se lasa peste noapte, se strecoara si se bea treptat, de-a lungul zilei, cate putin."

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape