Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

3 iunie 2010

O simplă analiză de sânge poate depista cancerul cu şase ani înainte de a se dezvolta o tumoare

În ciuda progreselor din medicina, cancerul afectează şi ucide tot mai multi oameni.În multe cazuri,boala este detectata când deja este prea târziu.
O simplă analiză de sânge poate depista cancerul cu şase ani înainte de formare unei tumori. Acesta va fi disponibil in Marea Britanie, anul viitor. Dr. Brainchild, un specialist in cancer de la Universitatea Nottingham, afirma ca aceast aanaliza ar fi foarte utila in special entru depistarea timpurie a tumorilor pulmonare şi de sân - boli care fac 50.000 de victime, anual.
Depistarea cancerului inprimele faze, atunci când este uşor de a tratat, ar putea salva mii de vieţi .
Testul Oncimmume preia semnele unui cancer, atunci cand acesta "germineaza" în sânge. Semnalele sunt generate de sistemul imunitar si pot fi detectate cu cinci ani înainte de aparitia unui cancer.
Profesorul John Robertson, specialist in cancer de sân, a declarat: "Suntem pe cale sa înţelegem carcinogeneza, într-un mod pe care nu l-am mai văzut pina acum. si anume, de a vedea care sunt proteinele ce evolueaza greşit şi modul în care raspunde sistemul imunitar.
Testul de depistare precoce a cancerului pulmonar este deja în uz în SUA, iar în Marea Britanie, în prima jumătate a anului 2011.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape