Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

5 octombrie 2011

Rezonatoare biofotonice - din plante

Cât timp trebuie purtate rezonatoarele? Cât de repede se produce vindecarea? - iată două dintre întrebările ce ne sunt adresate cel mai frecvent. Explicații detaliate ne oferă cercetătorul științific Mihai APOSTOL:

Pe lângă mărirea nivelului energetic al organismului, dispozitivele cu plante (rezonatoarele) asigură regenerarea corectă celulară și a funcțiilor.
Spre deosebire de neuroni, care se regenerează din nevroglii (“spațiile “ dintre neuroni “acoperite” chimic) și numai pe anumite culori (verde, albastru, indigo, violet, alb ale aurei energetice, deci, pe fondul energetic “subtil” cu proprietăți constructive), celulele obișnuite se regenerează prin diviziune, `n perioade cuprinse `ntre câteva luni și doi ani (mai puțin unele celule ale stomacului, cu durată de regenerare de săptămâni).
Astfel, la o răceală, la o durere de măsea, medicamentele clasice sunt eficiente, dar la bolile grave nu nu se mai poate discuta despre acestea. Numai că trebuie răbdare... și nu numai.
Căci [i `ncrederea, speranța, credința (cărora le corespunde o anumită valoare energetică în aură, superioară celei din cazurile neîncrederii, lăcomiei, invidiei, agresivității) pot aduce un plus de stimulare a activității cristalelor lichide ale plantelor.
Apoi, va conta, fiind vorba de același tip de energii, în interacțiune, (energii subtile) și evoluția graficelor numerologice, ale bioritmului, evolu]ia astrologică, existența de energii înmagazinate/transmise din cauze exterioare celor amintite (energii transmise în scopuri destabilizatoare și distructive - vrăji, blesteme, schimburi de energii cu entită]i din “astral”).
Căderile mari de energie (cumpenele, semicumpenele, atacurile energetice), ce se pot calcula sau afla, pot să fie decisive uneori, limitele de lucru ale dispozitivelor de plante (limite fluctuante între valori mici, acolo unde nu este nevoie să lucreze, când sunt valori asemănătoare mediului de recoltare a plantelor, și valori mijlocii, la apariția de energii nocive, sau către valori mari, când apar energii de stimulare datorate stărilor pozitive, constructive, ca: speranță, voinț]ă de vindecare, încredere), nemafiind de ajutor.

Va mai conta și nivelul energetic genetic, (măsurabil cu invenția prof. M. Brașoveanu), vechimea bolii, dacă sunt afectați neuronii sau nervii, neuroni ce necesită durată mai mare de regenerare.

Mai trebuie reținut faptul că vindecarea nu este opera, în primul rând, a vindecătorului, ci a celui ce se vindecă. Mai precis, vindecătorul arată direcția vindecării sau pregătește terenul, dar acestea nu sunt totul sau nu sunt de durată, dacă nu există implicarea directă și totală a bolnavului.
Medicamentele, de asemenea, lucrează asupra “carcasei”, asupra efectului, dar nu asupra cauzei. Aura energetică indusă de dispozitivele de plante corectează cauza, dar, la neparticiparea bolnavului, după îndepărtarea dispozitivelor, se va ajunge, treptat, în timp, de unde s-a plecat.
Participarea poate aduce acea vindecare a cauzei (a spiritului), acea mântuire de care vorbește Noul Testament.
Participarea poate fi mai ușor realizată de cei ce au mai exersat în acest domeniu (călugări, preoți, practicanți de tehnici spirituale). Adică, modificările induse de dispozitive trebuie trăite cu intensitate pentru a se putea construi ceva de durată (în primul rând, la nivelul spiritului).

Cu alte cuvinte, aceste dispozitive sunt “o mână `ntinsă” spre mântuirea amintită, pe care medicina clasică nu o rezolvă, dar numai atunci când nu sunt purtate doar ca un simplu medalion.

Câmpul energetic al plantelor
Plantele, de la apariția lor, au creat tot timpul un câmp energetic subtil (o aură) benefic(ă), fără de care nu ar fi putut supravie]ui. Aceasta se explică printr-o comportare precum a unui comutator, prin conectarea planurilor de rotație ale bionilor/orgonilor (energia orgonică a cercetătorilor Reich și Tesla) la toate modificările (ce au fost posbile) de planuri și sensuri de rotație ale nucleelor atomice (ale spinilor nucleari) și ale electronilor (modificarea orbitalilor electronilor) din cadrul structurilor macromoleculelor organice celulare, atunci când, din exterior, apar energii subtile nocive sau benefice. Acțiunea bionilor/orgonilor de plante (creați între catenele ADN, apoi de către fosfații membranelor celulare,...) este permanent benefică, spre deosebire de o parte din cazurile bionilor/orgonilor vie]uitoarelor.
Apoi, traficul fotonilor `n cadrul emisiilor stimulate și amplificate (biolaser), absorbțiilor, emisiilor spontane, va avea un suport benefic.

Culorile pozitive din aură vor induce - tot timpul cât se vor manifesta - aceleași raporturi favorabile între construc]iile macromoleculelor (organice) de dreapta și de stânga la nivel celular, ele vor construi și forma]iunile spiritului [i vor determina manifestarea pozitivă a funcțiilor organismului, constituindu-se drept acea “cale” arătată acum 2000 de ani. De altfel, culorile pozitive se pot ob]ine prin trăiri interioare precum: smerenia, toleranța, milostenia, iertarea, iubirea, cumpătarea, speranța, încrederea/credința, iar cele negative, prin opusul celor menționate.
Unele rețete de plante (ale dispozitivelor) realizează mai mult spiritualizarea (vindecarea cauzei bolii, ce este de natură energetică subtilă, spirituală, apoi construirea spiritului, acestea obținându-se când se ajunge la energiile `nalte din aură ale culorilor violet-alb și alb), altele realizează mai mult vindecarea corpului (când randamentul chakrelor cre[te spre 100%), iar altele realizează și spiritualizarea și vindecarea corpului.
Noaptea, lumina se emite (din interior) spre exteriorul corpului (prin emisii spontane, stimulate și amplificate..., pe lângă absorbțiile ce au loc), spre deosebire de ziua, când lumina intră în corp prin creștetul capului (prin “deschiderea” chakrei corespunzătoare). Pe timpul somnului, celulele se încarcă cu energie, iar în starea de veghe, celulele se descarcă de energie. De aceea, se recomandă purtarea dispozitivelor ziua și pe timpul stării de veghe.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape