Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

9 ianuarie 2009

Puterea cristalelor

Cristalele contribuie la activarea resurselor proprii ale individului, iar terapeutul trebuie doar sa il asiste pe cel suferind pentru a se vindeca, de fapt, singur. 
Aranjamentele terapeutice cu cristale ajuta la reacordarea campurilor energetice, la deschiderea si la activarea centrilor energetici, toate in scopul imbunatatirii starii fizice, psihice si spirituale ale pacientului. Prin cristale, se purifica aura, omul primeste mai multa lumina si, in consecinta, se va schimba, invatand sa ierte, sa fie rabdator, iertator, mai bun si mai tolerant cu semenii. Puterea terapeutica a cristalelor ajuta corpurile energetice ale omului sa se armonizeze cu sursa universala de lumina (energie). Cristalele se pot aseza in jurul corpului persoanei, pentru a crea un camp energetic benefic. 
Cand sunt plasate pe centrii energetici, pietrele transmit anumite vibratii, care risipesc energia intunecata acumulata in aura, corectand dezechilibrele energetice. Se obisnuieste sa se aseze cate un cristal pe corpii energetici (eventual, inconjurat de altele mai mici). Uneori, se lucreaza doar pe un centru energetic. 
Practic, omul primeste o noua energie. Cristalele se mai pot aseza pe zonele suferinde, dezechilibrate.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape