Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

8 ianuarie 2009

Feng shui pentru prosperitate si noroc

Clopotei de vant
Sunetul unor asa numitilor clopotei - caci au forma de tub, are, in general, proprietatea de a purifica aerul, cu sunetul lor, astfel dispersand tot ce e negativ. Sunetul este dulce si aduce mult calm. Pentru pace si prosperitate, sunt potriviti clopotei din lemn si metal. Energia Jing, ce aduce pace si liniste, trebuie activata. Astfel de clopotei se pot atarna acasa sau la serviciu, caci vor limpezi energia Qi.

Elefantul auriu 
In cultura asiatica, elefantul este prezent in mituri si legende.; in China, India si Africa, este simbolul puterii, al tenacitatii si al prudentei. Daca poarta in vas, simbol al bunastarii, al cresterii, al acumularii, acest simbol feng shui este benefic in special pentru oamenii de afaceri, mai ales pentru femei.  Plasati-l in imediata apropiere a biroului, a locului de studiu, acolo unde va petreceti o mare parte a timpului dedicat meseriei dv.

Pestisorul fermecat
Este un puternic simbol Feng Shui, cu multe semnificatii, atat de prezent in mitologia chineza, numit - Kam Lung Yue (adica Pestele Dragon de aur). Pestele este sinonim cu bogatia, abundenta, prosperitatea materiala. Gasiti un astfel de pestisor, poate fi amplasat in multe locuri, fiind delicat si discret. Este perfect pentru persoanele cu gusturi mai rezervate, care nu vor sa atraga atentia, indicat pentru birouri. 

Cocosul
Cocosul inseamna, pentru multi, acel cantec care trezeste toata suflarea, dimineata. ~nsa, pentru chinese, cocosul reprezinta un paznic la casei, care asigura fidelitatea partenerilor. Este, de asemenea, foarte capabil de a genera prosperiate, avere. Este un cadou perfect, potrivit pentru toata lumea, bun de amplasat pe biroul de lucru. 

Cupa de alama a bogatiei 
Monedele chinezesti, lingourile, alte obiecte de valoare adunate intr-un vas, reprezinta simbolul unei mari bogatii. Inscriptionarea cuvantului ‘mun’ (adica plin), este benefica. Pe cealalta parte este scris, cu caractere chinezesti (sau nu), Zhao Cai Jin Bao, adica “sosirea bunelor auspicii, a oportunitatii”. Este o piesa minunata, buna de tinut in casa (in sufragerie), acolo unde capteaza imediat privirea.  

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape