Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

9 ianuarie 2009

Cum ne influenteaza luna

DE MII DE ANI, OAMENII S-AU STRADUIT S| TRAIASCA IN DEPLINA ARMONIE CU LEGILE SI RITMURILE NATURII, PENTRU A SUPRAVIETUI 


glitter-graphics.com         Astazi, parca mai mult ca oricand, ne intoarcem asupra unor lucruri care de fapt au functionat dintotdeauna, asupra unor principii legate de o viata sanatoasa, dinamica, si in consecinta, vrem sa reinviem naturalul, simplitatea, modestia. Influenta ritmurilor lunare si a celor biologice, arta de a actiona la timpul potrivit, de a avea o alimentatie sanatoasa sunt elemente pe care parca incepusem sa le ignoram. 

Fazele lunii si ritmul alimentar 
Tema alimentatiei este tratata astazi, in multe carti, articole, in care sunt prezentate cure de slabire, retete, propuneri de regim. Realitatea este ca trebuie sa descoperim singuri alimentatia care ni se potriveste, care ne mentine sanatosi si in forma, sa stim ce anume ne dauneaza. De pilda, sa tinem cont de numarul de calorii consumate care trebuie sa fie egale cu numarul de calorii ingerate. Nu totdeauna avem nevoie de o cura sau de un regim alimentar strict, ci mai degraba de o schimbare a atitudinii mintale fata de mancare. Exista o singura intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem inainte de masa: ce efect are acest aliment asupra corpului, spiritului sau imunitatii noastre?
Cand luna este in crestere, organismul absoarbe mai usor hrana, ca si medicamentele, dar si alcoolul sau nicotina, fata de atunci cand luna este in descrestere. Astfel, cine are probleme cu greutatea, sa-si studieze obiceiurile alimentare atunci cand luna este in crestere. 
Este perioada perfecta pentru a va alinta. Meritati din plin un masaj relaxan; mancati multe fructe, legume, sucuri naturale, ceaiuri.
Cand luna este in descrestere, puteti manca ceva mai mult, fara sa va ingrasati, deoarece organismul, supus influientelor miraculoase ale lunii, detoxifica mult mai usor. 
Binevenita este si ideea de a va programa in perioada de luna plina sau luna noua o zi de post sau o zi in care sa mancati numai fructe, pentru ca pe timp de luna plina, organismul inmagazineaza mai mult, iar cand e luna noua, se curata toxinele si sunt atacate rezervele depuse pana in acel moment. Toata stradania inutila va lua sfarsit imediat ce veti intelege limbajul trupului dvs. Elena ROTARIU

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape