Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

17 aprilie 2009

Astmul - cauzat de lipsa vitaminelor A si C

Ultimele studii ştiinţifice efectuate de cercetători britanici au relevat faptul că persoanele cu un nivel scăzut de vitamina A şi C au mai multe şanse de a suferi de astm. Cercetători de la Universitatea din Nottingham au constatat că un regim alimentar scăzut în vitaminele A şi C creşte riscul de a se dezvolta astmul iar cei deja bolnavi care au niveluri mici de vitamina A dezvolta forme mai severe de astm. De asemena, nu s-a  gasit nicio influenta a  vitaminei E si nici a nivelului de antioxidanti . Se recomanda un regim alimentar echilibratcare sa furnizeze necesarul zilnic de vitamine A şi C; vitmina A se ia din brânză, ouă, peşte gras, lapte, iaurt şi unt, iar vitamina C sunt dintr-o mare varietate de fructe şi legume - broccoli, patrunjel, varză de Bruxelles, capsuni, portocale şi kiwi. Analiza se bazeaza pe studii efectuate în ultimele trei decenii.  

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape