Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

7 ianuarie 2009

Diagnosticarea si masurarea sarcinilor electromagnetice ale oamenilor, medicamentelor, apei

Sanatatea noastra atârna de…un fir de par!

Daca ati fost obligati sa constatati, pe propria piele, ca un anumit medicament sau tratament prescris de medic, în loc sa va redea sanatatea, va face rau, atunci, fie reveni]ti la medic, pentru a va schimba tratamentul, fie… schimbati medicul. Medicina actuala, cu toate realizarile ei, se confrunta înca cu eternele “variabile si necunoscute", care tin de modul diferit în care actioneaza un medicament asupra unor persoane cu acelasi diagnostic; in timp ce unii pacienti se vindeca, altii se îmbolnavesc mai tare. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), bolile provocate de medicatiile prescrise sau luate la voia întâmplarii ocupa locul al patrulea pe scara mortalitatii, dupa bolile cardiovasculare, cele cancerigene si dupa accidentele rutiere. Intre atâtea medicamente cu mod asemanator de actiune, de unde sa stie, în mod sigur, medicul care este cel mai indicat, în cazul unui pacient, si care-i va folosi altuia? Cum se poate elimina „eterna variabila si necunoscuta", facând sa dispara situatiile în care, la primirea retetei, medicul va spune: „Încercati dumneavoastra acest tratament si, daca vedeti ca nu va face bine, reveniti sa vi-l schimb." Aparatul de diagnosticare si masurare a sarcinilor electromagnetice ale oamenilor, medicamentelor, legumelor, fructelor, apelor termale, minerale, etc., realizeaza o analiza genetica energetico-informationala. Si daca cuvântul „analiza" va trimite imediat cu gândul la dureroasa întepatura si la prelevarea de sânge, puteti rasufla usurati: pentru o analiza completa este nevoie doar de… un fir de par! Autorul aparatului, fiind un cunoscator al medicinii traditionale chineze, a considerat întotdeauna ca exista indivizi bolnavi si nu boli, fapt ce l-a ajutat sa realizeze acest aparat. Atât materia vie cât si cea amorfa contin un câmp electrocinetic propriu, care poate fi masurat cu anumite aparate si a carei marime se exprima în metri. Acest câmp defineste un câmp informational, specific fiecarei persoane, determinat de un organ mai slab functional din organism, mostenit genetic, care ne caracterizeaza toata viata, fiind cauza tuturor bolilor de care vom putea suferi pe parcursul vietii (exceptând, bineînteles, infestarile cu virusi). Aparatul a reusit sa decodifice banca de date a fiecarui individ, reusind sa grupeze pacientii în cinci grupe, în functie de sarcina lor energetica. Sarcina energetica defineste organul patologic cauzal si este cuprinsa între 5 metri liniari, pentru cei care fac parte din grupa Inima - intestin subtire, si pâna la 6,20 metri liniari, pentru cei care apartin grupei Plamân - intestin gros.

Un om - un câmp energetic informational
Câmpul energetic informational al fiecarui individ este legat de asimetria structurala a macromoleculelor proteice. Aceasta asimetrie structurala genereaza o asimetrie electrica si magneticc ce constituie reactivitatea energetica a structurilor vii.
Edificiul structural al tuturor fiintelor umane cuprinde 20-24 de aminoacizi, diversitatea de forme fiind data de succesiunea diferita a acestor aminoacizi în structura proteinelor, diferenta dictata de codul genetic înscris la toate vietuitoarele în ADN-ul din nucleul celular. S-a ales pentru efectuarea analizei firul de par deoarece acesta prezinta mai multe avantaje. În primul rând, în firul de par se afla înscris codul genetico-energetic personal. În lipsa firului de par se pot folosi si bucati mici de tesut uman.

Energia plantelor si a ... medicamentelor

Sarcina energetica este o constanta cu care ne nastem, deci nu poate fi modificata (numai prin tehnici subtile - meditatii/transa - temporar, se poate amplifica valoarea sarcinii energetice). Conditia ca un tratament (alopat sau naturist) sa fie benefic este sa aiba o valoare energetica superioara celei a pacientului. S-a masurat si valoarea sarcinii energetice a sute de medicamente uzuale si plante medicinale si s-a realizat un nomenclator în care s-a trecut valoarea energetica a medicamentelor în raport cu codul energo-genetic al pacientilor; prin semnele + , - si 0 se deduce daca un medicament creste energia vitala a pacientului, fiindu-i benefic, sau îi scade aceasta energie, daunându-i. Conform „modelului fortei a cincea", aparatul domnului profesor Mircea Brasoveanu masoara aura energetica manifestata în plan material prin fronturi energetice subtile, fronturi energetice fara particula la baza, fronturi portante „fara a porta", însa fronturi ce se manifesta prin reteaua câmpului fundamental universal (forta a cincea), de tip electropozitiv sau electronegativ („Yin sau Yang"), mai precis masoara media intensitatilor energetice cele mai mari, capabile de interactionare structurala si determinante în stabilirea compatibilitatii energetice dintre structuri (compatibilitate ce se contureaza pe fundalul subtil energetic…). Un lucru demn de remarcat este ca aceasta compatibilitate energetica poate fi marita pe timpul manifestarii unor tehnici spirituale, emotionale (subtile) sau prin accentuarea/stimularea structurilor biologice active în ceea ce priveste emisiile de fotoni/biofotoni (emisii stimulate - biolaser, bioluminiscenta, completate de traficul de fotoni/biofotoni si de celelalte tipuri de manifestari: emisii spontane, absorbtii).           Mihai Apostol

5 comentarii:

Anonim spunea...

Prof. Stanciulescu este recunoscut de multe cercuri stiintifice internationale ca fiind primul in biofotonica aplicata din lume (lipsindu-i, macar, o nominalizare la Nobel pentru evidentierea si demonstrarea "dispersiei magnetice rotative creata de membrana celulara catre nucleul ADN, deci, sustinerea energo-informationala a spiralarii ADN"). Prof. Brasoveanu e unicul din lume care masoara intensitatea campului energetic (in plan material) al structurilor (inclusiv ADN), stabilind compatibilitatile energo-informationale dintre structuri. Inventatorul Lica Gasca, cu inventia mentionata in articol, ar incalzi toata tara sau globul (unde e frig) cu consum extrem de redus de curent electric, deci cu foarte putini bani (pacat ca nu-l baga nimeni in seama)...

Anonim spunea...

Fizicianul Mihai Apopei, cel care a scris cu pseudonimul Mihai Apostol: "De la Fizica la Metafizica" si "Forta a Cincea", e cel mai tare... A reusit, ceea ce n-a reusit Einstein, sa unifice fortele clasice, structurarile si manifestarile lor, a clarificat comportarea "energo-informationalului". Astfel (exceptand diferitele moduri de exprimare actuale), "energo" este "+" si "-" (considerand sarcina corpusculului portat), informationalul este si el "+" si "-", in functie de tipul/"sarcina" manifestarii portante. Un alt model comportamental, logic, functional, cu cele ce le detinem la nivelul anului 2009, nu cred ca ar mai putea fi construit!

Eugen spunea...

Nu gasesc nimic despre Lica Gasca si incalzire cu energie putina.
As dori detalii!

multumesc

Anonim spunea...

Vasile Gasca, medalie de bronz Inventika - TIB 2007, Marele Premiu al SIR 2007...

Anonim spunea...

Vasile Gasca, articolul "Haine sanatoase" Supliment Jurnalul National (Jurnalul.ro)

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape