Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

1 septembrie 2010

Vreti să fiti tinere cât mai mult timp?

# Beţi multă apă, peste 2 litri pe zi, pentru a menţine pielea hidratată. 
# Folosiţi creme de protecţie solară, cu SPF de 25 sau mai mare, ochelari de soare cu protecție UVA. 
# Mănâncă cât de des fructe şi legume proaspete, alimente bogate in antioxidanți - legume verzi, inclusiv spanac, ardei, prune, stafide, afine, mure, ceai verde, varză. 

 # Fă exerciţii fizice, zilnic. Ajută inima, tonifică mușchii şi se irigă mai bine pielea și țesuturile.
# Ceaiul verde,  aplicat extern, întinereşte pielea şi  previne îmbătrânirea. 
# Soia este un hidratant eficient;  proteinele din soia ajuta în probleme de pigmentare, cum ar fi pete sau decolorări. 
# Dacă doriţi să utilizaţi o crema antirid, alegeți produsele care conţin Alpha -idroxi Acizi (AHA), vitamina E, A sau o cremă cu ingrediente din plante precum Aloe vera, struguri, lamâie, santal etc. 
Alfa hidroxi acid accelerează procesul de exfoliere, desfundă porii,  îmbunătăţește  textura pielii şi atenuează ridurile. Chiar și petele -  şi pete solare - se estompează rapid şi pielea capătă strălucire. 
Există anumite vitamine care ajută fibrele de colagen, ajuta la reducerea ridurilor fine. Vitamina A sau retinolul este un bun exfoliator şi stabilizator de colagen,  grăbește diviziunea celulelor și îndepartează celulele moarte foarte eficient. Vitamina C în formă de L-acid ascorbic este un antioxidant care reduce ridurile şi stabilizează, de asemenea, colagenul. Vitamina E îmbunătăţeşte hidratarea.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape