Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

1 februarie 2009

Apararea organismului impotriva actiunii negative permanente a radicalilor liberi


Eficient in distrugerea mai multor tipuri de radicali liberi, suplimentul alimentar biologic activ Antiox mareste considerabil rezistenta organismului la factorii de stres. Este recomandat pentru prevenirea imbatranirii, a bolilor cardio-vasculare, precum si persoanelor care locuiesc în conditii de mediu nefavorabile, poluate, sau lucreaza in medii nocive. Contine extract de seminte de struguri, Ginkgo biloba, beta-caroten, vitaminele E si C, seleniu, oxid de zinc.
Extractul de seminte de struguri se prepara din Vitis vinifera, soiuri porfirinice, cultivate în Italia si sudul Frantei. Are o usoara actiune purgativa, normalizeaza procesele digestive. Reglementeaza debitul de substante nutritive în sânge, stopând afluxul excesiv de materii toxice nocive, ce se directioneaza si se acumuleaza în celulele adipoase. Amelioreaza circulatia venoasa, complicata deseori prin depunerile de celuliti, stimuleaza fenomenele intercelulare si de epurare a tesuturilor, reglementeaza procesul de formare a colagenului si elastinei care protejeaza pielea de senescenta prematura (aparitia de riduri si de macule ale senilitatii). Prin puternica sa actiune anticancerigena, preparatul contribuie la resorbtia tumorilor, frâneaza dezvoltarea formatiunilor maligne. Reduce fragilitatea capilarelor, sporindu-le elasticitatea; amelioreaza capacitatea venoasa, influenteaza benefic sistemul de vase sanguine ale creierului. Contine unul dintre cele mai puternice antioxidante naturale, asa numitul PROANTHOCYANIDIS, care favorizeaza combaterea eficienta de catre organismul uman a tuturor tipurilor de radicali liberi, îndeosebi a celor daunatori. Previne evolutia aterosclerozei, reduce riscul stenocardiei, infarctului, indicat în venectazii, echimoze, hematoame, hemoroizi, arsuri termice.
Ginkgo biloba: Arbore stravechi, originar din Asia, folosit de medicina chineza în decurs de multe milenii pentru tratarea tulburarilor în circulatia sanguina ce intervin odata cu procesul de îmbatrânire a organismului, precum si în cazurile de pierdere de memorie, cancer, astm si boli ale aparatului respirator, dereglari sexuale etc.
Este un excelent "colector" de radicali liberi cu o actiune deosebit de eficienta contra superoxizilor - anioni care lezeaza membranele celulare. Reglementeaza circulatia sanguina, reduce vâscozitatea sângelui si înlatura spasmele cerebro-vasculare.
Are efect vasodilatator, amelioreaza circulatia sanguina diastolica si sistolica, sporeste capacitatea de oxigenare a sângelui, care contribuie la catalizarea memoriei. Înlesneste irigarea maxima cu sânge a tuturor organelor, inclusiv a inimii, ficatului, rinichilor, plamânilor si splinei. Stimuleaza procesul de transmitere a impulsurilor nervoase catre celule. Toate functiile creierului se realizeaza prin emiterea de semnale nervoase, propagate de fluizi speciali (mediatori), care asigura contactele între receptorii nervosi. Cu cât transmiterea impulsurilor nervoase este mai operativa cu atât este mai eficienta memoria si sunt mai stabile alte functii ale creierului. Ginkgo biloba eficientizeaza procesul de transmitere a impulsurilor nervoase si - ceea ce este foarte important - sporeste numarul de receptori al acestor impulsuri. La astmul bronsic are efect de blocare a acceselor.
În cazul radiatiilor radioactive, apara cromozomii de dezagregare. Opreste evolutia paraliziilor posttraumatice. Este indicat în cardiopatia ischemica, protejeaza muschiul cardiac în perioada de refacere a circulatiei sângelui, apara de leziuni membrana interioara a ochiului. Are un efect ameliorativ în cazul senzatiilor de zgomot în urechi, a durerilor de cap, a greturilor, în hipoacuzie, depresii, alergie, arterioscleroza, aritmie cardiaca, tulburari ale circulatiei periferice la diabetul zaharat, eczeme, glaucom, impotenta sexuala, rinita, nevralgie.
Betacarotenul (provitamina A) natural:Antioxidant de mare eficienta. Sporeste imunitatea si acuitatea vizuala, stimuleaza dezvoltarea tesuturilor osoase. Este un bun remediu contra senescentei si a bolilor canceroase, reduce cota de risc în maladiile cardiovasculare. Intensifica actiunea hormonilor sexuali. Întareste parul, unghiile, are un efect benefic asupra tesuturilor dermice, previne aparitia comedoanelor, eczemelor, uscaciunii. Vitamina E naturala: Stimuleaza activitatea musculara si functiile glandelor sexuale, favorizeaza procesul de acumulare în organele interne a vitaminelor liposolubile. Protejeaza celulele contra influentei distructive a radicalilor liberi. Diminueaza riscul formarii trombusilor, întareste vasele sanguine, are un impact direct asupra hormonilor. Este un antioxidant forte de extrema importanta.
Vitamina C naturala: Creaza un regim propice de sanatate pentru dinti, oase, muschi, vase sanguine. Stimuleaza dezvoltarea si regenerarea tesuturilor, cicatrizarea ranilor.
Este un antioxidant forte. Consolideaza imunitatea, sporeste rezistenta la infectii, protejeaza împotriva anemiei si scorbutului.
Seleniul este un microelement rar, de o mare eficienta pentru procesele vitale. În asociere cu vitaminele A si C, constituie un mecanism de protectie contra bolilor oncologice, exercita o influenta benefica în cazul inflamatiilor articulare, înlatura substantele nocive si, stimulând afluxul de oxigen în miocard, sporeste imunitatea si rezistenta organismului. Are proprietati antioxidante puternice, este necesar în procesul de formare a proteinelor si în mentinerea relaxarii nervoase, asigura functionarea normala a ficatului, glandei tiroide si a pancreasului. Fiind un important component al spermei, are un rol important în asigurarea functiilor procreative. Diminueaza procesul de îmbatrânire.
De zinc organismul are nevoie pentru dezvoltarea normala a sistemului osos si pentru regenerarea tesuturilor; este necesar contra caderii parului si calvitiei. Regleaza metabolismul glucidic în insulinoterapie, participa la formarea proteinelor si a acizilor nucleici (materia genetica din celule). Este necesar pentru buna functionare a glandei prostatice, asigura conditiile propice pentru vindecarea ranilor si arsurilor. Insuficienta de zinc întârzie cresterea sugarilor, provoaca boli ale pielii cu micro-abcese, caderea parului, aparitia de rani ulceroase în cavitatea bucala, pe limba, gingii si în jurul unghiilor, anemie.
Actiune farmacodinamica: Este un puternic antioxidant natural multifunctional. Protejeaza organismul contra actiunilor distructive a radicalilor liberi, aparuti ca urmare a radiatiilor ionizante si ultraviolete, a stresului, consumului de produse alimentare si de apa potabila poluate, mediului viciat, fumatului, abuzului de alcool. Pe lânga faptul ca este un remediu eficient contra a tot felul de radicali liberi, preparatul Antiox evacueaza din organism si materiile ramase în urma dezagregarii acestora, adica celulele moarte, toxinele, alte reziduuri. Antioxul are proprietati antiflogistice, antimicrobiene si analgezice, fiind indicat pentru convalescenta postoperatorie, precum si pentru traumatizati sau arsi.
Indicatii terapeutice: boli canceroase (frâneaza dezvoltarea celulelor maligne); ateroscleroza vaselor cerebrale; tromboflebita; stenocardie, infarct; insuficienta venoasa; senzatie de greutate în membrele inferioare; dilatare varicoasa a venelor; fragilitatea vaselor sanguine (tenul rosu cu capilare la suprafata); hematoame; accidente vasculare cerebrale; dereglari ale microcirculatiei sanguine; amnezie (pierderea partiala sau totala a memoriei); vertij, tulburari ale circulatiei sanguine periferice; spasme vasculare cerebrale; boli cardiovasculare (maladii ale arterelor, venelor); ischemie cardiaca, stenocardie; cefalee (dureri de cap), migrene; distonie vegetativa vasculara; hipertensiune; traumatisme, arsuri; covalescenta postoperatorie; rani supurante; senzatie de zgomot în urechi, hipoacuzie; scaderea acuitatii vizuale; glaucom, cataracta; fibrom, miom, endometrioza, mastopatie; ca preparat complementar, în timpul administrarii substantelor anticonceptionale, în perioadele dupa sarcina si nastere, dupa hormonoterapie si antibioterapie, în climateriu; patologii ale glandei prostatice, impotenta sexuala; întârzieri de crestere la copii, cazuri repetate de avort; depresii, dereglari ale sistemului nervos central; senescenta precoce; artrite, artroze; poliatrite reumatice; reumatism; dureri articulare si musculare; alergii; acnee, riduri; bronsite si tuse cronice; astm bronsic; gripa, afectiuni acute ale aparatului respirator; traheita; colecistite; ulcer trofic; pancreatite; litiaza biliara (colelitiaza); hepatita; ulcer gastric si duodenal, gastrita; caderea parului, calvitie; parodontoza; tulburari ale somnului; disfunctii ale glandei tiroide (boala Basedow, hipotiroidie); staze limfatice; lupus eritematos.

Radicalii liberi - molecule instabile si foarte active chimic - sunt generatori de boli canceroase, artrite, artroze, afectiuni oculare, provoaca senescenta timpurie, scad rezistenta organismului la raceli si infectii.


Pentru informatii, comenzi, colaborari,lasati un mesaj aici.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape