Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

Faceți căutări pe acest blog

22 martie 2012

Ceai pentru răceli și gripe

 Echinancea este utilizată pentru a stimula sistemul imunitar, ajuta la vindecare si reduce inflamațiile.
Cătușnica provoacă transpiraţie, reduce febra şi relaxează.
Proprietăţile astringente ale cozii soricelului o fac excelentă pentru a scăpa de febra si infecții, de raceli, gripă, tuse şi de gât iritat.
Roinița conţine componente antivirale, bune pentru combaterea răcelii și gripei și este, de asemenea, foarte relaxantă.

Ingrediente:
1 lingură de rădăcină de Echinacea
1 lingură de frunze de mentă
1 lingură de cătușnică -  Nepeta cataria, frunze
1 lingură de coada soricelului
1 lingură de frunze de Roiniță
+
Miere
Lămâie

Se pun o cană de apă şi aproximativ 1/4 de linguriţă de Echinacea, într-o oală, şi se fierb la foc mic, acoperit, timp de 20 de minute.  
Combină celelalte ierburi şi adaugă aproximativ 1 linguriţă de amestec în oală. Completează cantitatea de apă evaporată cu alta.
Se amestecă bine, se ia de pe foc, se acoperă şi se lasă 10 minute.

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Vezi calendarul aztec pentru ziua in curs