Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

11 august 2011

Ceai verde sau ceai negru?

O ceaşcă de ceai obişnuit englezesc este la fel de bun pentru sănătatea inimii ca și ceaiul verde, spun cercetătorii. Experimentele arată că și ceaiul negru blochează absorbţia de colesterol rău din sânge, la fel de eficient ca și ceaiul verde. 

Mai multe studii legate de ceaiul negru, băut cu sau fără lapte, arată că acesta  scade colesterolul rău şi, prin urmare, reduce riscul de boli cardiace 

Un studiu german arată și de ce. Cercetatori au găsit flavone în ceaiul negru, de la fermentaţia frunzelorși aceștia  previn formarea de particule de colesterol. 

Ceaiul verde diferă de cel negru, deoarece nu este fermentat. 
Dr. Carrie Ruxton, nutriționist, a  analizat cauza reducerii absorbţiei de colesterol, din tractul gastro-intestinal în sânge. Experimentele pe ceai verde au găsit efecte similare, dar și cel fermentat, ceaiul negru, este la fel de puternic ca și ceaiul verde," în menținerea sănătăţii inimii. 
Cercetări anterioare au sugerat că trei sau patru ceşti de ceai negru, băute în fiecare z,i oferă o gamă largă de beneficii sănătăţii
Cei care nu pot să bea ceai negru, pentru că are cafeină, să știe că în aproximativ 6 vase de ceai verde, pe zi, este cafeină la niveluri neglijabile.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape