Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

18 iulie 2010

Evitati grasimile hidrogenate

* Am citit in mai multe reviste de specialitate ca grasimile hidrogenate (margarina) sunt daunatoare sanatatii. Ce anume trebuie sa evitam?
Informatiile pe care le-ati primit sunt absolut corecte. Uleiurile hidrogenate sunt foarte nesanatoase. Chiar daca nu cumparam margarina ca atare, aceste grasimi se gasesc in multe produse, cum sunt biscuitii, fursecuri, tot felul de dulciuri, ciocolata, creme de branza, branza topita, creme gen nutela etc. Daca pe etichetele produselor pe care le cumparati este indicata cantitatea de “Trans Fatty Acids”, inseamna ca au grasimi hidrogenate, astfel ca veti sti ce anume sa evitati.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape