Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

27 februarie 2009

Rezonatoarele biofotonice - efect si rezultate

Cat timp trebuie purtate rezonatoarele? Cat de repede se produce vindecarea? - iata doua dintre intrebarile ce ne sunt adresate cel mai frecvent. Explicatii detaliate ne ofera cercetatorul Mihai APOSTOL:
Pe langa marirea nivelului energetic al organismului, dispozitivele cu plante (rezonatoarele) asigura regenerarea corecta celulara si a functiilor.
Spre deosebire de neuroni, care se regenereaza din nevroglii (“spatiile “ dintre neuroni “acoperite” chimic) si numai pe anumite culori (verde, albastru, indigo, violet, alb ale aurei energetice, deci, pe fondul energetic “subtil” cu proprietati constructive), celulele obisnuite se regenereaza prin diviziune, in perioade cuprinse intre cateva lunis[i doi ani (mai putin unele celule ale stomacului, cu durata de regenerare de saptamani).
Astfel, la o raceala, la o durere de masea, medicamentele clasice sunt eficiente, dar la bolile grave nu nu se mai poate discuta despre acestea. Numai ca trebuie rabdare... Si nu numai. 
Caci si increderea, speranta, credinta (carora le corespunde o anumita valoare energetica in aura, superioara celei din cazurile neincrederii, lacomiei, invidiei, agresivitatii) pot aduce un plus de stimulare a activitatii cristalelor lichide ale plantelor. 
Apoi, va conta, fiind vorba de acelasi tip de energii, in interactiune, (energii subtile) si evolutia graficelor numerologice, ale bioritmului, evolutia astrologica, existenta de energii inmagazinate/transmise din cauze exterioare celor amintite (energii transmise in scopuri destabilizatoare si distructive - vraji, blesteme, schimburi de energii cu entitati din “astral”).
Caderile mari de energie (cumpenele, semicumpenele, atacurile energetice), ce se pot calcula sau afla, pot sa fie decisive uneori, limitele de lucru ale dispozitivelor de plante (limite fluctuante `ntre valori mici, acolo unde nu este nevoie sa lucreze, cand sunt valori asemanatoare mediului de recoltare a plantelor, si valori mijlocii, la aparitia de energii nocive, sau catre valori mari, cand apar energii de stimulare datorate starilor pozitive, constructive, ca: speranta, vointa de vindecare, incredere), nemafiind de ajutor.
Va mai conta si nivelul energetic genetic, (masurabil cu inventia prof. M. Brasoveanu), vechimea bolii, daca sunt afectati neuronii sau nervii, neuroni ce necesita durata mai mare de regenerare. 
Mai trebuie retinut faptul ca vindecarea nu este opera, in primul rand, a vindecatorului, ci a celui ce se vindeca. Mai precis, vindecatorul arata directia vindecarii sau pregateste terenul, dar acestea nu sunt totul sau nu sunt de durata, daca nu exista implicarea directa si totala a bolnavului.
Medicamentele, de asemenea, lucreaza asupra “carcasei”, asupra efectului, dar nu asupra cauzei. Aura energetica indusa de dispozitivele de plante corecteaza cauza, dar, la neparticiparea bolnavului, dupa indepartarea dispozitivelor, se va ajunge, treptat, in timp, de unde s-a plecat. 
Participarea poate aduce acea vindecare a cauzei (a spiritului), acea mantuire de care vorbeste Noul Testament. 
Participarea poate fi mai usor realizata de cei ce au mai exersat in acest domeniu (calugari, preoti, practicanti de tehnici spirituale). Adica, modificarile induse de dispozitive trebuie traite cu intensitate pentru a se putea construi ceva de durata (in primul rand, la nivelul spiritului). 
Cu alte cuvinte, aceste dispozitive sunt “o mana intinsa” spre mantuirea amintita, pe care medicina clasica nu o rezolva, dar numai atunci cand nu sunt purtate doar ca un simplu medalion. 
Campul energetic al plantelor 
Plantele, de la aparitia lor, au creat tot timpul un camp energetic subtil (o aura) benefic(a), fara de care nu ar fi putut supravietui. Aceasta se explica printr-o comportare precum a unui comutator, prin conectarea planurilor de rotatie ale bionilor/orgonilor (energia orgonica a cercetatorilor Reich si Tesla) la toate modificarile (ce au fost posibile) de planuri si sensuri de rotatie ale nucleelor atomice (ale spinilor nucleari) si ale electronilor (modificarea orbitalilor electronilor) din cadrul structurilor macromoleculelor organice celulare, atunci cand, din exterior, apar energii subtile nocive sau benefice. Actiunea bionilor/orgonilor de plante (creati intre catenele ADN, apoi de catre fosfatii membranelor celulare,...) este permanent benefica, spre deosebire de o parte din cazurile bionilor/orgonilor vietuitoarelor. 
Apoi, traficul fotonilor in cadrul emisiilor stimulate si amplificate (biolaser), absorbtiilor, emisiilor spontane, va avea un suport benefic. 
Culorile pozitive din aura vor induce - tot timpul cat se vor manifesta - aceleasi raporturi favorabile intre constructiile macromoleculelor (organice) de dreapta si de stanga la nivel celular, ele vor construi si formatiunile spiritului si vor determina manifestarea pozitiva a functiilor organismului, constituindu-se drept acea “cale” aratata acum 2000 de ani. De altfel, culorile pozitive se pot obtine prin trairi interioare precum: smerenia, toleranta, milostenia, iertarea, iubirea, cumpatarea, speranta, increderea/credinta, iar cele negative, prin opusul celor mentionate.
 Unele retete de plante (ale dispozitivelor) realizeaza mai mult spiritualizarea (vindecarea cauzei bolii, ce este de natura energetica subtila, spirituala, apoi construirea spiritului, acestea obtinandu-se cand se ajunge la energiile inalte din aura ale culorilor violet-alb si alb), altele realizeaza mai mult vindecarea corpului (cand randamentul chakrelor creste spre 100%), iar altele realizeaza si spiritualizarea si vindecarea corpului.

 Noaptea, lumina se emite (din interior) spre exteriorul corpului (prin emisii spontane, stimulate si amplificate..., pe langa absorbtiile ce au loc), spre deosebire de ziua, cand lumina intra in corp prin crestetul capului (prin “deschiderea” chakrei corespunzatoare). Pe timpul somnului, celulele se incarca cu energie, iar an starea de veghe, celulele se descarca de energie. De aceea, se recomanda purtarea dispozitivelor ziua si pe timpul starii de veghe.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape