Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

8 mai 2023

Rezultate observate în/la acţiunea Rezonatoarelor Bio-Fotonice

Analize efectuate cu aparatul de identificare a aurei bioenergetice (realizat în California, după 30 de ani de cercetări pe subiecţi clar-văzători – md. 2001) – Aura Chakra Report/Image:
La dispozitivul cu 6 plante, nivelul energetic general creşte cu peste 50%, starea emoţională se echilibrează, se trece peste trei trepte jumătate de culoare, de la verde-albastru la alb (!). constituindu-se ca o reţetă de spiritualizare, de efectuare a meditaţiilor, însă pentru persoane sănătoase, fără afecţiuni, deoarece nu se înregistrează evoluţii spectaculoase ale randamentului chakrelor (precum la celelalte reţete) în afara chakrei din creştetul capului, chakră ce preia controlul întregii entităţi, stabilind relaţii energetice specifice.
La dispozitivul cu 12 plante, nivelul energetic general creşte cu peste 60%, starea emoţională se echilibrează, se trece 2 trepte de culoare în aură, de la albastru-indigo la violet-alb (!), constituindu-se şi ca reţetă de spiritualizare, dar în primul rând, ca reţetă de vindecare şi echilibrare energetică generală, deoarece randamentul chakrelor creşte de la 20%-30%-40% la 100% (!), fiind normalizate toate funcţiile şi procesele vitale!
Alte măsurători, realizate pe alţi 2 subiecţi, arată ca soluţii/combinaţii eficiente, următoarele:
- pentru vindecare, pentru amândoi subiecţii, dispozitivele de 15 şi 48 de plante luate împreună (creşterea randamentului energetic de la 20-30-40%, respectiv 30-40-50%, la 80-90-100%, respectiv 70-80-90%), pentru primul dintre subiecţi, dispozitivul de 15 plante (pentru celălalt subiect, se realizează echilibrarea activităţii centrilor energetici cu dispozitivul de 15 plante, precum şi combinaţia „48+54”, combinaţie ce realizează, precum şi dispozitivul de 15 plante, şi spiritualizarea);
- pentru spiritualizare, pentru al doilea subiect mai este dispozitivul de 54 plante, iar pentru primul subiect, reţetele de „48” şi „15+48+54”.
La toate măsurătorile executate, s-au remarcat creşteri ale nivelului energetic general şi echilibrarea stării emoţionale.
Surprinzător este efectul energetic înmagazinat de al doilea subiect şi păstrat după purtare.
Referitor la extinderea aurei, aceasta va indica extinderea unor componente dominante ce pot fi, de fapt, pozitive sau negative.
Analize efectuate cu aparatul de identificare a aurei energetice (realizat pe principii foto-digitale/informatice)
● se observă o îmbunătăţire a randamentului energetic în aură (după toţi parametrii de culoare, luminozitate etc; se prezintă imaginea normală, după trecerea neprelucrată prin diferite filtre, dar, apoi, şi componentele dominante reale de culoare din aură, de asemenea, evoluţia parametrilor matematici şi grafici ai culorilor componente ale aurei, ai luminozităţii etc). Acest aparat poate vizualiza şi apariţia unor entităţi exterioare aurei persoanei, spre deosebire de primul aparat menţionat ce realizează o prognozare energetică, nefiind „în direct” (aparatul din California realizează expunerea de configuraţii energetice dincolo de planul material, pe când invenţia lui Lică Gâscă descongestionează planul material de radiaţii obişnuite, punând în evidenţă manifestarea biologică, biofotonică, biostructurală subtilă sau materială subtilă).

Interpretarea culorilor în aură
- energii subtile de tip electropozitiv (combinate/„întrepătrunse” sau nu cu manifestări/energii, radiaţii - după caz, fotonice, biofotonice), nocive pentru biologic/biostructural: galben, orange, roşu, continuându-se cu pierderi mai accentuate energetice, pentru culorile maron, gri, negru;
- energii subtile de tip electronegativ (combinate/„întrepătrunse” sau nu cu manifestări/energii, radiaţii - după caz, fotonice, biofotonice), benefice pentru biologic/biostructural: verde, albastru, indigo, violet, alb.

Fenomene asemănătoare celor ale aparatului românesc au fost redate şi cu aparatul lui Florin Dumitrescu (vizualizări „în direct”, de dincolo de planul material). Invenţia prof. Mircea Braşoveanu măsoară intensitatea subtilă a aurei structurilor (media intensităţilor cele mai mari), intensitate ce se constituie ca factor determinant în stabilirea compatibilităţii dintre structuri (măsurători efectuate în planul material), inclusiv cu structurile vii, pe baza stabilirii sarcinii energetice/genetice.

● Rezultate la încolţirea grâului (la 4-5 zile, la 12 zile), experiment în care se vede diferenţa la grâul cu dispozitive (la folosirea farfurioarelor din ceramică; la cele din plastic, de unică folosinţă, având sarcina energetică scăzută, experimentul este îngreunat; la acest al doilea experiment, realizat cu stimuli diferiţi, se remarcă acţiunea dispozitivului de 48 de plante, ca masă verde vegetală crescută, ca uniformitate, ca densitate, apoi cea a proteicelor stimulate, a textilelor, a proteicelor cu masă de 7-8 ori mai mică decât a textilelor şi a textilelor industriale, în comparaţie cu grâul încolţit, nestimulat). Corespondenţii numerelor de pe farfurii: 1)- grâul încolţit, nestimulat, 2)- cu cânepă şi bumbac, 3)- cu textile industriale, 4)- cu lână de oaie, 5)- cu lână de oaie stimulată cu bioptron, o singură dată, 8 minute, 6)- cu lână de oaie stimulată cu bioptron, de 3 ori x 8 minute, 7- cu dispozitiv de 48 de plante.


Cazuri medicale rezolvate
● Virusul hepatitei B eliminat prin purtarea de dispozitive (de 12, 19, 25 plante), în aprox. 1 lună jumătate (se confirmă cu analize) – R. H., Iaşi
● Tasarea de coloană, vertebrele 1, 2, 3, în 1 lună (cu dispozitiv de 48 plante). Se confirmă cu radiografii – T.I., Piatra Neamţ .
● Afecţiuni grave pulmonare (inhalarea de praf de siliciu în 5-6 ani, silicoză), rezolvate în 4 săptămâni cu dispozitiv de 12 plante
● Sarcini neîntreţinute de 16 ani – se rezolvă pozitiv, dar şi după o nouă intervenţie de curăţire a unei trompe – A.L., Adjud.
● Tensiune de 18/12 adusă la 15/8 în 3-4 săptămâni, la persoană ce de 2-3 ani nu observa ameliorări cu tratament medicamentos (C. P. – Piatra Neamţ )
● Afecţiuni ale intestinelor, stomacului, aparatului circulator (curăţirea picioarelor cu circulaţie defectuoasă) – Piatra Neamţ, A. J.
● Vindecări rapide postoperatorii (operaţie de măduvă, cancer osos, cancer la sân, varice etc)
● Mărirea potenţei şi stării energetice şi psihice generale;
● La un câine accidentat (al d-lui L. M., Adjud), cu picioarele din spate rupte şi în imposibilitate de deplasare timp îndelungat, la câteva săptămâni a început să meargă (aici nu poate fi vorba de efectul Placebo!)
● Analize îmbunătăţite prin purtarea dispozitivelor, în numeroase cazuri de afecţiuni; se pot enumera foarte multe persoane – ex: E.C., Piatra Neamţ, L.G., Adjud
● Modificarea stării psihice generale, spiritualizare, eliminarea durerilor cauzate de afecţiuni grave la sân, aparatul genital, tensiune arterială adusă de la 18/12 la 13/8 – L. B., Piatra Neamţ.

MIHAI APOPEI - cercetător-ştiinţific 
Piatra-Neamţ
Autor al lucrării «De la Fizică la Metafizică», Ed. Solteris-1998,
coautor al lucrării «Forţa a Cincea», Ed. Conphys-2004 (fiind scrisă în coordonare, pe linie practică, cu prof. Ancu Dincă ; prof. Ancu Dincă este Cavaler al Belgiei, medaliat cu Aur la Concursul Mondial al Invenţiilor - Geneva, 2003), lucrare nominalizată pentru Premiile Acad. O.Şt.R. - 2004.
Lucrările au fost semnate cu pseudonimul “Mihai Apostol”.
De asemenea, membru al echipei de cercetare ştiinţifică din care mai fac parte : prof. univ. dr. Traian D. Stănciulescu [autorul teoriei biolaserilor, laureat al Premiului Academiei Române (1997), vicepreşedinte ANATECOR, membru de onoare al Inst. Internaţional de Ştiinţe ale Comunicării - Ilinois/SUA, membru de onoare (şi medaliat cu Aur - 2004) al Acad. Regale din Sri-Lanka şi Alma-Ata...], prof. univ. dr. Mircea Braşoveanu, cercetător-ştiinţific Aritia Poenaru ; echipa de cercetare ştiinţifică este autoarea «rezonatoarelor biofotonice pentru stimularea energo-informaţională a sistemelor biologice», cu înregistrarea la OSIM în octombrie 2006, invenţie medaliată cu Argint la Salonul Internaţional de Invenţii - Chişinău - 2007, cu Argint la TIB -2007, cu AUR la Salonul Internaţional de Invenţii - Sevastopol - 2007.

3 comentarii:

anonim spunea...

As dori sa stiu de unde se pot cumpara aceste rezonatoare biofotonice precum si denumirea sub care se gasesc in comert indiferent daca in tara sau in strainatate si unde?
Multumesc.

VIATA spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
VIATA spunea...

Din câte știu, s-au vîndut în China, Suedia și probabil alte țări.
Acest material a apărut in revista Viața cam prin 2006, de atunci a trecut ceva vreme.
Urmau să comercializeze și în țară, ceva asemănător vinde Ancu Dincă ( inițial, dl. Apopei a colaborat cu dl Dincă, dar apoi a preferat să aplice altă rețetă, pt. rezonatoare).
Eu am purtat, sunt de fapt niște medalioane cu plante cu un nivel energetic ridicat, într-o combinație anumită. Mai am câteva prin casă, dar și-au pierdut din puteri, fiind vechi de mai muți ani.
Au fost distribuite experimental și , probabil, se vor comercializa și la noi.............dar nu se știe când . Deocamdată, încă nu.
Dl Apopei a produs și niște mici rezonatoare ce contracarează energia periculoasă din telefoane mobile, calcultoare etc.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape