Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

18 octombrie 2009

Extremitatile reci, picioarele grele si varicele

Acestea apar din cauza unor probleme de circulatie sanguina.
Exercitii:
Alterneaza statul prelungit pe scaun sau in picioare cu masaj, dusuri, exercitii fizice ( mers pe varful picioarelor, pe calcaie, miscarea degetele de la picioare, rotiri ale gleznelor, ridica cu degetele unele obiecte mici, apoi se recomanda si mersul pe jos si pe bicicleta, alte sporturi.
Vasodilatatoare:
O cana de vin rosu - fiert sau nu; usturoiul, ceapa, ardeiul iute, telina, suc de morcovi, hrean; ceaiuri de paducel, maces, sulfina, talpa gastii -  cu scortisoara. Consumati alimentele bogate in fier si vitamina C, cum ar fi cresonul, patrunjelul, caisele, prunele, coacazele negresi alimente bogate in calciu, magneziu si vitamina E, cum sunt nucile, semintele, cerealele integrale, verdeturile/. Evitati alimente sau bauturi reci, preferati ceaiuri si supe calde.
Nu uitati de baile calde cu sare iodata, flori de fan, cu mustar, ghimbir, macerat de nalba, frectii ci biter suedez
Produse naturale:
Extract de Ginkgo biloba, scortisoara, ghimbir, suc de ceapă rosie cu miere, extract din samburi de strugure, extracte de usturoi, paducel, radacina de salvie, capsule cu ulei de peşte.
Nu uitati - fumatul este vasoconstrictor.

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape