Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

24 februarie 2009

Remedii naturale pentru atenuarea cearcanelor

Fiind provocate deseori de cauze interne sau genetice, cearcanele nu se inlatura usor si in totalitate. Caci trebuie inlaturata cauza: poate fi vorba de o proasta functioare a rinichilor, de anemie, oboseala, disfunctii hormonale, reactii alregice, carente nutritionale etc.
Trebuie combinate tratamentele cosmetice cu creme si geluri speciale care sa contina plante, SOD, AHA ( alfa-hidroxi-acid).
Totusi, nu disperati, tot mai aveti cate ceva de facut, si anume:
- umflaturile de sub ochi se reduc aplicand comprese cu ceai verde (sau pliculete de ceai). Teina reduce umflaturile iar antioxidantii din ceai sunt buni pentru piele.
- se recomanda si feiile de castravete proaspat; castravete felii aplicat pe pleoape albeste pielea si calmeaza ochii obositi si inrositit; le puteti aplica si dupa o noapte alba sau dupa multe ori petrecute in fata calculatorului.
- aplicati comprese de cartof ras, seara, timp de o saptamana.
- preparati o crema din suc de castravete, suc de lamaie si crema de fata; aplicati in jurul ochilor, pentru 10 minute.
- masati pielea cu ulei de migdale, zilnic, preferabil seara, timp de doua saptamani.
Cearcanele pot fi cauzate de anemie
O deficienta de fier, frecevnta la femei, poate fi cauza. Cearcanele mai apar din cauza menstruatiei, a unei alimentatii sarace in fier si vitamine. Anemia intretine proasta oxigenare a tesuturilor iar vasele de sange de sub ochi tind sa se coaguleze. 
Oare am deficienta de fier?
O simpla analiza a sangelui va poate lamuri. Simptomele pot fi:
-obseala
- ameteli
- limba umflata
- ficat marit
- dureri de cap frontale
- confuzie, depresie
- maini si picioare reci
-respiratie sacadata
- paloare
-palpitatii, dureri precordiale, murmur cardiac
- pierderi de memorie

Un comentariu:

Anonim spunea...

Though I failed to encode your language but its not a problem for helping you in getting$$$$.Pls visit my site and do the same.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape