Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

8 ianuarie 2009

PLANTAVOREL - FARMACIA TAINICA A NATURII

Reinnoind traditia si prestigiul Farmaciei VOREL, noi va oferim produse din plante medicinale si aromatice traditionale, legume, fructe, cereale si produse apicole, care vin in intampinarea cerintelor omului sanatos sau bolnav, ajutandu-l sa previna si sa trateze o gama larga de afectiuni, utilizand intregul “arsenal” al Farmaciei Verzi. 
Produsele noastre sunt lipsite de efectele secundare sau toxicitatea unor produse de sinteza. 
In aceasta perioada a anului va recomandam sa apelati la suplimentele alimentare naturale, tonice si pline de vitamine, care va confera multa vigoare si rezistenta impotriva bolilor.

ROZAVIT - granule 
ROZAVIT este un supliment alimentar sub forma de granule solubile, obtinut din extract uscat de fructe de maces. Fructele de maces contin cantitati importante de vitamina C, provitamina A, vitaminele B1, B2, PP, K, acizi organici. Tehnologia originala de extractie a fructelor de maces asigura conservarea principiilor active, conferind produsului ROZAVIT proprietati tonice, vitaminizante, astringente si antidiareice. Produsul ROZA-VIT este un supliment alimentar deosebit de valoros, recomandat in afectiuni hepatice, renale, in tulburari de metabolism, surmenaj fizic si intelectual, convalescenta. Consumul zilnic de ROZAVIT asigura confortul psihic si fizic atat de necesar in conditiile de oboseala si stress ale zilelor noastre.

 RUBISOL - granule

RUBISOL este un supliment alimentar sub forma de granule solubile, obtinut din extract uscat de fructe de coacaz negru. Coacazul era socotit, pe buna dreptate, “un fruct prielnic longevitatii”, datorita continutului foarte bogat in vitamina C, in minerale, mai ales alcalizante (potasiu, magneziu, calciu etc.), saruri, zaharuri digerabile. Produsul RUBISOL s-a obtinut in urma unor cercetari stiintifice care au urmarit obtinerea unui produs cu aceleasi calitati cu ale fructelor de coacaz in stare proaspata. Produsul RUBISOL are un efect tonic general, re-mineralizant, depurativ (elimina toxinele din organism), fiind recomandat cu foarte bune rezultate in lipsa poftei de mancare, maladii gastro-intestinale, afectiuni hepatobiliare; consumat timp indelungat, previne puseele hipertensive si corecteaza tulburarile circulatorii. Produsul RUBISOL are savoarea fructelor de coacaz, dar, spre deosebire de acestea, poate fi consumat pe tot parcursul anului.

PRIMO MOZAIC - tablete mentolate cu diverse arome

 Fata de clasicele tablete mentolate, tabletele PRIMO MOZAIC au in compozitie diverse arome naturale din extracte de fructe de padure: maces, coacaz negru si catina. Tabletele PRIMO MOZAIC au un gust aromat deosebit de placut, fiecare tableta avand aroma fructelor pe care le are in compozitie; sunt reconfortante si asigura o respiratie proaspata.

ANTITOX
- elimina toxinele si radicalii liberi
Aceste tablete, produse tot la Plantavorel, contin extracte vegetale din radacina si frunze de papadie (Taraxaci radix et folium), radacina de pir (Graminis rhizoma), frunze de urzica vie (Urticae folium) si pulberi de radacina de brusture (Bardanae radix) si de trei frati patati (Viola tricolor). 
ANTITOX este un produs natural care, prin sinergismul principiilor active din extractele vegetale cu cele din pulberile din plantele medicinale, are o actiune complexa de eliminare a deseurilor si substantelor toxice din organism si de reechilibrare a acestuia. 
Datorita complexului de flavonoide, saponozide si potasiu, continut in urzica, papadie si trei frati patati, produsul are actiune diuretica si de stimulare a metabolismului, fiind recomandat in reumatism si guta. Aportul de agropiren si compusi poliacetilenici, caracteristici pirului si brusturelui, confera produsului actiune antibiotica, antibacteriana si antifungica, utila in tratamentul afectiunilor inflamatorii si infectioase la nivelul aparatului urogenital. Prin continutul bogat de principii amare si compusi terpenoidici proveniti din papadie, brusture si urzica, produsul ANTITOX stimuleaza functiile hepatobiliare si renale si are un puternic efect detoxifiant, prin eliminarea toxinelor si a deseurilor acumulate in organism in perioada infectiilor sau expunerilor la poluanti externi. Prin continutul semnificativ de substante minerale (calciu, potasiu, fier, acid silicic) si vitamine (A, B, C si D) produsul are proprietati antianemice si o actiune moderat hipoglicemianta (atribuita vitaminelor din grupul B). Este un supliment nutritiv valoros, cu rezultante excelente in dereglerari de metabolism (reumatism, guta, artrita, obezitate), in afectiuni cutanate, ale aparatului genito-urinar si digestiv, alergii. Se administreaza intern, 1-2 tablete de 3 ori pe zi, minim o luna.

AS - tablete antifumat 

Tabletele de supt contin extract din cariopse (boabe) de ovaz (Avena sativa) si ulei esential de menta (Mentha piperita). AS este un supliment alimentar cu actiune energetica, tonica a sistemului nervos, antitabagica. Cariopsele de ovaz au un continut ridicat de substante azotate (proteine) pana la 12%, hidrati de carbon, aprox. 63%, substante minerale, aprox. 2%, calciu, potasiu, magneziu, fosfor, importante cantitati de fier, vitamine (B1, B2, betacaroten, PP) si celulozaa. Deoarece in compozitia boabelor de ovaz exista un compus cu structura chimica asemanatoare cu nicotina, produsul AS vine in ajutorul persoanelor care vor sa renunte la fumat, prin blocarea receptorilor nicotinei, astfel incat toxinele vor fi indepartate din organism, iar dorinta de fumat va disparea.
Uleiul volatil de menta actioneaza asupra aparatului respirator la nivelul tuturor segmentelor: asupra mucoasei bucale prezinta o actiune usor anestezica, antiseptica si stimulenta a functiei secretorii a glandelor salivare, scade secretiile nazale si stimuleaza capacitatea respiratorie si ventilatia pulmonara.
Este recomandat persoanelor care doresc sa se lase de fumat, celor cu astenie fizica si intelectuala. 

Mod de utilizare: astenie fizica si intelectuala: 4-6 tablete/zi, timp mai indelungat; tabagism: 1-2 tablete, dupa dorinta, la 2-3 ore.

CAROSIL 
Este un supliment alimentar, vitaminizant ii mineralizant, la baza caruia sta un complex de produse vegetale: armurariu - Sylibum marianum, macei - Rosa canina ii morcov - Daucus carota, cu rol important in mentinerea starii de sanatate ii in functionarea normala a organismului. Complexul vegetal din produsul CAROSIL are actiune complexa la nivelul aparatului hepatobiliar, tonica, reminera-lizanta, antianemica; este un produs natural cu proprietati antihepatotoxice ii hepatoprotectoare
Indicatii terapeutice: 
Este recomandat, ca adjuvant, in profilaxia ii terapia afectiunilor hepatice, a toxiinfectiilor alimentare - in mod special persoanelor predispuse la intoxicatii determinate de alimente, consum excesiv de alcool, expunere la radiatii ii substante nocive - actionand ca un protector hepatic. In starile asociate hepatitei cronice, hepatitei virale ii cirozei hepatice, contribuie la regenerarea celulei hepatice. 

 FITOPAN 
 Contine extracte vegetale din traista-ciobanului - Bursa pastoris, troscot - Polygoni avicularis, menta ii pelin - Menthae folium ii Absinthii herba ii pulbere fina din flori de muietel - Chamomillae flos. 
FITOPAN este un produs natural, caracterizat prin asocierea unor plante cu actiune stimulenta, stomahica, coleretic-colagoga, secretolitica, spasmolitica ii care, de asemenea, imbunatatesc functiile hepato-biliare ii pancreatice. 
Principiile active responsabile de actiunea produsului sunt: uleiul bogat in chamazulena; substantele amare; flavonozidele; substantele cumarinice; mucilagiile din floarea de muietel; principiile amare, taninurile ii uleiul volatil bogat in mentol din menta; lactonele din pelin; taninurile, flavonozidele ii acidul silicic din troscot; aportul de colina, acetilcolina, histamina, tiramina, flavone, asigurat de traista-ciobanului.
Indicatii terapeutice: 
Ca adjuvant in tulburarile ce insotesc afectiunile digestive (balonari epigastrice, digestie lenta, dispepsii, flatulenta, ulcere gastro-duodenale, anorexii, colite spastice, meteorism, inflamatii ale mucoasei gastro-duodenale, atonie gastrica), in starile asociate litiazei biliare, hepatitei cronice, cirozei hepatice, apendicitei cronice.

RHAMNOLAX V

Contine pulberi vegetale din: scoarta de cruiin - Frangulae cortex, radacina de cicoare - Cichorii radix ii ulei volatil de fenicul - Aetheroleum foeniculi. 
 Produsul RHAMNOLAX vine in intampinarea persoanelor care sunt predispuse la constipatie, principiile active vegetale actionand la nivelul tubului digestiv, favorizand digestia, stimuland evacuarea, absorbind gazele, in caz de balonari, ii calmand durerile abdominale. Se recomanda cu succes in rezolvarea cazurilor de constipatie cronica ii acuta.
Indicatii terapeutice: 
Este laxativ sau purgativ, in functie de doza, prin stimularea peristaltismului intestinului gros; calmant ii carminativ, in caz de constipatie cu balonari ii dureri abdominale. 
Contraindicatii: Nu se recomanda in cazuri de abdomen acut, hemoroizi, sarcina, lactatie.


Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape