Viata pamânteasca îi este data omului sa-si pregateasca vesnicia. (...) Viata de aici este doar o scoala în pregatirea noastra pentru viata vesnica. (Nicodim, Patriarhul României)
Aici veti găsi o mare parte din materialele apărute în revista Viata. Veţi găsi în cadrul unei pagini toate materialele apărute în legatură cu tema respectivă și informarea va fi mai simplă; sperăm să vă fim de folos, cu adevărat.

6 ianuarie 2009

Anunturi mica publicitate

* Companie internationala selecteaza colaboratori pentru inceperea unei activitati in sistem MLM. Comisioane foarte avantajoase, produse de inalta calitate. Email:  revistaviata@gmail.com

* Vand produse naturale pentru corectarea imunitatii, pentru diabet, stres, potenta  scazuta etc.  * Dezintoxicare, stimularea imunitatii si a vitalitatii, prevenire si tratament afectiuni cronice (diabet, reumatism, cancer, hepatita, obezitate etc.) si imbatranire, cu suplimente naturale imuno-modulatoare biologic active, obtinute prin tehnologii originale de prelucrare, prin care plantele raman “vii” si foarte active.

* Combinatie revolutionara de remedii naturale anticancer - Antioxidantii si detoxifiantii - formula de aur

Suplimentul alimentar biologic activ Antiox compenseaza deficitul de vitamine, microelemente si substante biologic active, are efect antioxidant, mareste rezistenta organismului la factorii de stres. Este recomandat pentru prevenirea bolilor cardio-vasculare, a bolilor cronice, a afectiunilor determinate de scaderea imunitatii, precum si persoanelor care locuiesc în conditii de mediu nefavorabile sau lucreaza in medii nocive. Apoi, suplimentul alimentar biologic activ Detox compenseaza deficitul substantelor biologic active din alimentatie. Are proprietati imunomodulatoare, se recomanda dupa bolile infectioase si in astenii.
Remediul Lifepack Senior compenseaza insuficienta în alimentatie a vitaminelor si substantelor minerale, are proprietati antioxidante, normalizeaza microflora intestinala, diminueaza riscul dezvoltarii bolilor sistemului cardio-vascular. In plus, suplimentul biologic activ Mistik reduce si tensiunea psihologica si emotionala, oboseala, sensibilitatea la zgomot, lumina si la factori iritanti, usureaza durerile de cap, reduce tulburarile somnului. Acestea sunt doar cateva exemple...

Niciun comentariu:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape